Wat doen wij?

 

Stichting Houten Geeft wil graag dat ieder kind in de gemeente Houten mee kan doen aan leuke activiteiten in de maatschappij, ook als er in een gezin (tijdelijk) minder financiële ruimte voor is.

 

Veel gezinnen in de gemeente Houten hebben het goed, maar er zijn helaas ook gezinnen/thuissituaties met financiële zorgen. Als ouder/verzorger wil je zo veel mogelijk voorkomen dat je kind iets merkt van deze zorgen en dat je kind 'gewoon' mee kan doen aan doorgaans gebruikelijke sociale activiteiten. Met dit doel willen wij deze ouders/verzorgers een steuntje in de rug bieden en zorgen dat hun kinderen bijvoorbeeld mee kunnen doen aan een feest als Sinterklaas of dat zij een tof kinderfeestje krijgen zodat zij hun verjaardag samen met hun vriendjes kunnen vieren.

 

Wij werken samen met de Voedselbank Houten en SchuldHulpMaatje Houten om alle kinderen uit mindervermogende gezinnen/thuissituaties te bereiken. Ook zijn er contacten met andere maatschappelijke organisaties die actief zijn in de gemeente Houten en bekend zijn met gezinnen die niet bij de Voedselbank of SchuldHulpMaatje bekend zijn.

 

Door het jaar heen zetten wij acties uit om geld in te zamelen voor realisatie van onze activiteiten. Wij benaderen hiervoor bedrijven, ideële organisaties, fondsen en particulieren met als doel giften te ontvangen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb